• Belföld
Faktor

Leitatta, majd molesztálta kislányát egy hajdúdorogi apa

Alkoholt itatott kislányával, majd fogdosta, molesztálta és önkielégítést végzett rémült gyereke előtt egy hajdúdorogi apuka.

A kislány szüleinek kapcsolata már a gyerek születése után megromlott, ugyanis az apa már akkor egészen furcsán, agresszíven viselkedett. Ekkor külön költöztek, a gyereket három éves koráig nem is igen látogatta, pár havonta vitte csak el.

Mikor hat éves lett, az apa egy hosszabb hétvégére elvitte magához, és anyja sokkot kapott, mikor a gyermek úgy érkezett haza, hogy fennhangon ecsetelte, hogy édesapjánál pucér nénit és bácsit látott. A dühös anya ekkor nem is engedte apjához a gyereket, csak két évre rá vihette el pár napos időtartamokra. Az egyik ilyen alkalommal történt a szörnyűség. Az apa ugyanis, miután azt hitte, hogy kislánya elaludt, belopódzott a szobájába, ahol önkielégítést végzett a gyerek előtt, majd lánya mellé feküdt, akit fogdosni, molesztálni kezdett.

A rémült kislány azonban ébren volt, nagyon megijedt perverz apjától. Gyomorforgató tettére lehet, soha nem is derült volna fény, ha másnap a kislány nevelőapjának nem tűnik fel, hogy a gyermekkel valami nem stimmel. Kérdezgetni kezdte a bágyadt lányt, aki ekkor vallotta be, hogy apja sört vagy bort itatott vele, majd kibökte, hogy mi történt a hálószobában. Édesanyja azonnal értesítette a gyermekvédelmi szolgálatot, akik lecsaptak az apára. Bár a férfi azóta is tagadja tettét, K. S. 5 év 2 hónapnyi fegyházbüntetést kapott, most enyhítésért fellebbezett, első tárgyalása kedden lesz - írta a Bors.

Kommentek:

Top 0