• Sport

Lehet jegyet venni az Elefántcsontpart és a németek elleni meccsre is

A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os Európa-bajnokság előtt két felkészülési mérkőzést is játszik. Május 28-án a Groupama Arénában lesz Dzsudzsákék ellenfele az Afrika-kupa győztese, Elefántcsontpart. A második edzőmeccsen Németország lesz az ellenfél, a Schalke 04 stadionjában rendezik az összecsapást.

A magyar válogatott kifejezetten erős ellenfelek ellen készül az Európa-bajnokságra, ahol Ausztria, Izland és Portugália lesz az ellenfél az F-csoportban. A magyarok először a világranglista 34. helyén álló Elefántcsontparttal találkoznak a Groupama Arénában.

Az Eb-t megelőző utolsó hazai összecsapásra az elmúlt másfél hétben nagy számban fogytak a belépők, de még minden kategóriában lehet jegyet vásárolni a találkozóra - jelenleg mintegy 8000 belépő vár gazdára. A jegyek 2500, 3500, 5000, 8000 forintos áron kaphatóak – írja az mlsz.hu oldal.

A második mérkőzés alig pár nappal az Európa-bajnokság előtt lesz, június 4-én, 18.00 órától Gelsenkirchenben, a világbajnok német válogatott ellen lép pályára a magyar csapat.

A magyar szurkolók meccsbelépőkre váltható utalványokat vásárolhatnak az interneten, valamint személyesen a Ticket Express irodáiban. A mérkőzésre szóló jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek.

Lehetőség van már az elutazás előtt becserélni az utalványokat az eredeti jegyre, május 11-től június 2-ig az igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között. A mérkőzés napján az MLSZ a Veltins-Arena vendégszektorának jegypénztárában átvételi pontot nyit, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat mérkőzésjegyre, útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után.

Top 0