• Külföld
CsR

Megtalálhatták az eltűnt kislányt Madeleine-t? Rejtélyes alak tűnt fel Rómában

Rongyos ruhában, illedelmes, angolul beszélő lány tűnt fel Róma utcáin, szóba került, hogy esetleg ő Madeleine. Madeleine McCann a dél-portugáliai Praia da Luz Ocean Club nevű üdülőközpontjából tűnt el nyomtalanul még 2007 májusában.

A lány Róma utcáin kóborol, a ruhái rongyosak, ezért az emberek megpróbáltak pénzt adni neki. A lány azonban nem fogad el egy fillért sem. Olaszul nem tud, csak és kizárólag angolul, udvariasan válaszolgat a kérdésekre. Tizenéves lehet, a korát egyelőre nem tudták pontosan meghatározni. A lánynál nincsenek iratok, állítólag Maria névre hallgat.

Az interneten kampány indult, mert szeretnék, ha karácsonyra hazatalálna. Azt sem tartják kizártnak, hogy a szőke lány nem más, mint a kilenc évvel ezelőtt eltűnt Madeleine, de két másik eltűnt lány neve is felmerült - írja a DailyMail.

Mint ismert Madeleine McCann a dél-portugáliai Praia da Luzból tűnt el még 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt. A szőke kislány a család földszinti szállodai szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében, baráti társasággal vacsoráztak.

A portugál rendőrség 2007 őszén az Angliában élő orvos szülőket nyilvánította gyanúsítottá, bár ezt az elméletet végül ejtették.

Madeleine McCann sorsáról és hollétéről azóta számtalan elmélet került nyilvánosságra. A visszatérő feltételezések között szerepel, hogy a gyerek pedofil bűnözők rabságába eshetett, de az is gyakran felmerül, hogy egy jómódú, gyermektelen külföldi házaspár "megrendelésére" rabolhatták el.

Kommentek:

Top 0