• Külföld
Faktor

Ledöbbentek a helyiek: UFO-roncsot mosott parta a víz Dél-Karolinában

Titokzatos dolgot vetett ki a víz Dél-Karolinában Seabrook-szigetén. Ilyet még az öreg helybéliek sem láttak, de senki más sem. Másnapra váratlanul nyoma veszett a furcsa tárgynak.

A helybéliek 2018. október 4-én megrökönyödve vették észre, hogy a parton egy hatalmas, embermagasságú roncsdarab hever. Úgy festett, mintha egy nagyobb szerkezet része lett volna. A fémes, gyűrűs belső szerkezetet valamiféle habszerű anyagból készült vastag réteg fogta közre. Ennek a könnyű habkő rétegnek köszönhető, hogy a jókora roncsdarab nem az óceán mélyén végezte. A helyi állatvédő szervezet le is fényképezte és megosztotta a felfedezést a közösségi médiában.

A videót és a további fotókat IDE kattintva nézheti meg!

Amint kikerült a kép és a hír a netre, a különös roncsot órákon belül elszállították, anélkül, hogy a felmerült kérdéseket megválaszolták volna. A tárgy jelenlegi helye ismeretlen, ami természetesen spekulációkhoz vezetett. Több ezer poszt érkezett a tárgy fotójára válaszul, ezekben sokan azt feszegetik, hogy talán földönkívüli eredetű tárgyról lehet szó, ez megmagyarázná a sietséget, ahogyan eltüntették. Felmerült az is, hogy esetleg űrszemét, hőpajzs egy része, de akár egy óriás óceáni bója maradványai is lehetnek.

Tény, hogy az a több ezer ember, aki megnézte a képet, még nem látott ilyesmit. Ön mit gondol róla?

Top 0