• Krimi
Faktor

Mentőt hívtak Roland szüleihez, miután meglátták fiuk megkínzott holttestét

A 23 éves férfi munkahelyi baleset áldozata lett. A telephelyen már történt hasonló.

Halállal végződött R. Roland munkanapja egy szolnoki faipari üzemben. A 23 éves fiú munka közben esett a darálóba. A baleset a fafeldolgozással foglalkozó kft. szolnoki telephelyén történt hétfőn délután. Roland egy gépen dolgozott, ami a rétegelt lapok gyártásakor feleslegessé vált faanyagot darálja le. Nem volt megfelelő biztonsági rács a gépen, ezért egy vétlen mozdulat után beleesett, majd szörnyethalt.

Munkatársai szerint a férfi egy beakadt fadarabot próbált kimozdítani a lábával, de a gépet nem áramtalanította, így az valósággal beszippantotta - írja a Bors. A portál megtudta, hogy a közelmúltban több hasonló munkahelyi baleset is történt a telepen. Egy évvel ezelőtt egy abonyi férfi jobb kezét szaggatta le egy gép, egy másik munkást pedig a prés nyomott össze, de ők életben maradtak.

A tragikus körülmények között elhunyt Roland szüleihez mentőt kellett hívni, miután meglátták, hogy mi maradt a fiukból. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16