• Krimi
Faktor

Lecsukták a 44 éves cukrosbácsit: tizenéves lányokkal feküdt le

Egy társkereső oldalon ismerkedett meg a lányokkal a férfi, aki pénzt ajánlott nekik, ha lefekszenek vele.

Letartóztattak egy 44 éves férfit, miután négy tizenéves lánnyal lefeküdt. A lányokkal az interneten ismerkedett meg egy úgynevezett cukrosbácsi oldalon.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

A lányoknak állítólag 50 és 500 dollár közötti összeget fizetett, hogy lefeküdjenek vele, valamint vett drogot és alkoholt is. A lányok 14 és 16 év közöttiek és mindannyian a Keller Independent School District tanulói.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A rendőrség azután kezdett el vizsgálódni a jómódú férfi után, hogy az egyik lány bevallotta a szüleinek, hogy pénzért szexelt a férfival és a szülők feljelentést tettek.

  Az egyik lány azt mondta, az egész úgy indult, hogy Timothy Burns elhívta őket a házába, hogy együtt lógjanak. De aztán sikerült meggyőznie a négy lányt, hogy többször is lefeküdjenek vele.

  Az egyikük még szűz volt és azt mondta a rendőröknek, nem akarta a férfival elveszíteni, de végül az egyik barátnője meggyőzte, hogy a férfi sokat fog fizetni, ha lefekszik vele.

  Forrás: Facebook

  Forrás: Facebook

  A férfi először csak egy tinivel ismerkedett meg egy társkereső oldalon, ahol a fiatalabb lányok kereshetnek maguknak idősebb, gazdag „jótevőt”. Először csak leveleztek, majd egy helyi templomnál találkoztak, onnan mentek el a férfi házába. Miután füvet szívtak és ittak, a férfi elkezdte simogatni és csókolgatni a lányt, majd megpróbálta levetkőztetni. Ekkor a lány nemet mondott neki, nem akart vele lefeküdni, de a férfi azt mondta, több pénzt ad neki, így a lány belement. A lány az estéért 100 ezer forint körüli dollárt kapott.

  A lány azt mesélte, a férfi utána is üzengetett neki, de ő akkor nem akart már tőle semmit. Pár hónap múlva mégis felkereste a férfit, mert összetörte a telefonját és pénzre volt szüksége, hogy vegyen egy másikat. Ezt a lányt kérte meg a férfi, hogy legközelebb a barátnőivel menjen vissza hozzá.

  Top 16