• Krimi
Faktor

Otthagyta a lakcímkártyát a magyar betörő, a rendőröknek csak fel kellett keresniük

A férfi egy lakókocsit fosztott ki, de ott felejtett valami nagyon fontosat.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Egy, a dömösi kempingben leállított lakókocsiba ment be D. Ferenc még szombaton. A férfi értékek után kutatva megtalált egy női táskát, amit magával is vitt, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és iratokkal együtt. A sértett, amint felfedezte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen.

Az esztergomi rendőrök a lakókocsiban találtak egy lakcímkártyát, ami nem a sértetté volt, ezért elmentek az azon szereplő lakcímre. D. Ferenc a lakására házkutatásra kiérkező rendőröknek elmondta, hogy ő járt a lakókocsiban, és vitte el a sértett értékeit. A pénz egy részét élettársával már elköltötte, ruhákat, élelmiszert vettek belőle és elmentek ebédelni is. A pénz nagy részét a nyomozók a házkutatáson megtalálták, amelyet visszaadnak a sértettnek.

D. Ferencet és élettársát a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfi és 27 éves élettársa ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - lopás miatt indítottak eljárást, egyben tervezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0