• Külföld
Faktor

Lebukott a rendőr, lánya barátját pécézte ki magának - videó

A rendőrtiszt ok nélkül próbálta megbüntetni a fiút.

Egy belső vizsgálat után menesztették azt az ohiói rendőrtisztet, aki indokolatlanul megállított egy fiatalt, aki egyébként tinédzser lánya barátja volt.

John Kovach április 16-án szegte meg a rendőrség szabályait, és májusban menesztették - írja a cbsnews.com. A tiszt kamerája rögzítette az indokolatlan rendőri intézkedést, melynek során Kovach azt mondta a fiatalnak, hogy börtönbe fogja juttatni. A tiszt aztán lányát és annak barátját is beültette a rendőrautóba, és nem engedte őket elmenni.

Kovach egy ház előtt állította meg az autót, amelyben a sofőr mellett három utas ült. A rendőrtiszt ezután felszólította lánya barátját, hogy szálljon ki a kocsiból, mert börtönbe viszi. Bár a 18 éves fiatal többször is megkérdezte, hogy mit követett el, Kovach nem válaszolt, helyette beültette a fiút a rendőrautóba. Ott aztán azt mondta, majd kitalálja, hogy mi lesz az ürügy.

A rendőrtiszt ezután elkezdte lányát keresni, de nem vette észre, hogy a tinédzser is az autóban ül. Kovach kollégáinak később arról beszélt, hogy lánya számítógépébe nyomkövetőt tett. A rendőr azt állította, hogy attól tartott, lánya öngyilkosságra készül, ezért kórházba akarta vinni. A férfi hozzátette, nem tartja jó embernek lánya választottját.

Kommentek:

Top 0