• Krimi
Faktor

Le akarta vágni ismerőse ujját a féltékeny férfi

Hihetetlen módon próbálta egy férfi arra kényszeríteni ismerőseit, hogy mondják meg, kivel csalja őt a felesége.

A 40 éves, féltékeny férfi az utcán kérte meg egyik ismerősét, hogy szálljon be vele az autójába. A mit sem sejtő ismerős be is ült a kocsiba, azonban a hevesi férfi túszul ejtette őt, és egy félreeső helyre vitte, ahol arról kezdte faggatni, hogy mit tud felesége házasságon kívüli viszonyairól. Az elrabolt viszont semmit nem tudott arról, hogy az aggódó férfit megcsalja felesége.

Illusztráció: a féltékeny férj szétverte ismerősét

Illusztráció: a féltékeny férj szétverte ismerősét

A paranoiás férfi nem hitt neki, ezért először orrba, majd ököllel arcon ütötte őt, ezzel eltörve orrcsontját is.

Az összevert ismerős félelmében úgy próbált megmenekülni, hogy azt mondta, ismer valakit, aki tudhat a feleség kapcsolatairól.

Ezután a megnevezett férfi keresésére indultak. Miután meglátták őt az utcán, a férfi őt is betuszkolta a hátsó ülésre, majd a város határába hajtott, és ott őt is faggatni kezdte. Ez a férfi viszont azt mondta, hogy nem is ismeri az asszonyt. A féltékeny férj ezen annyira bedühödött, hogy ököllel arcon és fejen ütötte őt, de így sem tudta kiszedni belőle a remélt információkat.

A támadó metszőollóval akarta levágni az elrabolt férfi ujját

A támadó metszőollóval akarta levágni az elrabolt férfi ujját

Ekkor a csomagtartóból elővett egy metszőollót, és úgy folytatta a vallatást, hogy a férfi bal kisujját a nyitott élek közé tette, mondván, ha nem mondja meg, kivel volt a neje, levágja az ujjait.

Mivel a férfi továbbra sem tudott válaszolni, a kegyetlen támadó egy horgászbot-tartó vasat vett elő az autóból, és azzal szurkálta a férfi oldalát. A két elrabolt végül csak akkor tudott megszökni fogvatartójától, amikor egy újabb olyan emberhez autóztak, aki tudhatott valamit a nő állítólagos viszonyairól. A tavaly augusztusi ügyben a Hevesi Járási Ügyészség most vádat emelt a féltékeny férjjel szemben.

Kommentek:

Top 0