• Krimi

Le akarta fotózni a verekedést, őt is elverték

Egy tatabányai lakótelepen verekedés tört ki, mert egy férfi szóvá tette 3 másiknak, hogy életveszélyesen autóznak. A férfit össze-vissza verték, ezt egy fiatal le akarta fotózni, őt is megverték.

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság miatt fogott el 2 tatabányai férfit, a 3. társukat még keresik. A gyanúsítottak 2016. március 13-án 16 óra 50 perckor Tatabányán egy általuk előidézett közlekedési veszélyhelyzet miatt, szóváltásba kerültek egy helyi férfival.

A tettesek a vita hevében olyan agresszívvá váltak, hogy több alkalommal fejen ütötték, majd megrúgták a férfit és az autóját is megrongálták. A verekedést egy közeli panelházban lakó fiatal le akarta fényképezni, azonban a támadók őt is megverték.

A rendőrök az erőszakos férfiakat beazonosították és 20 percen belül, R. Dávid, 23 éves tatabányai lakost, valamint 2016. március 14-én 11 óra 10 perckor B.Dániel, 20 éves tatabányai lakost elfogták.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a csoport harmadik tagja, Ugrai Zsolt, 33 éves tatabányai lakos ellen elfogatóparancsot adott ki - írja a police.hu.

Top 0