• Külföld
Faktor

Elképesztően undorítóra sikerült a romantikusnak szánt lánykérés - videó

Darrell Hamilton Junior egy teljes évet szánt rá, hogy kitervelje, hogyan fogja megkérni barátnője, Rheanna Faye kezét, mégis váratlan dolog történt közben.

A kaliforniai férfi végül azt találta ki, hogy hatalmas betűkkel kiírja unokatestvére telkén a fűre a lánykérő szöveget, és úgy mutatja meg a szöveget szíve választottjának, hogy mennek egy kört helikopterrel, és amikor átrepülnek a felirat felett, odaadja a gyűrűt.

Február 11-én elérkezett a nagy nap. Felszálltak. Az csak a kisebbik probléma volt, hogy Darrell helyesírási hibát vétett, és a "Marry Me?" (Hozzám jössz?) mondatot "Merry me"-nek írta.

Sokkal komolyabb gondot okozott, hogy a romantikus fiatalember gyomra nem bírta a repülést. A felirat megmutatása után gyorsan elővette a gyűrűt, majd azzal a lendülettel le is hányta a lábát. Rheanna ennek ellenére igent mondott.

Darrellt végül barátai győzték meg, hogy tegye közzé az itt látható videót, mert olyan vicces. Az ő mosolya bizonyára nem volt őszinte, de tekintettel arra, hogy ilyesmi ritkán történik az ember életében, nyilvánosságra hozta a felvételt - íja a 24.hu.

Kommentek:

Top 0