• Külföld
Faktor

Lánya szeme láttára taposta halálra az elefánt a turistát

Egy 36 éves brit férfi 16 éves lányával és egy helyi vezetővel egy elefánt hátán ült Thaiföldön, amikor az elefánt hirtelen megvadult.

Illusztráció

Illusztráció

A férfi a lányával nyaralt Thaiföldön, Ko Samui szigetén. Egy elefánt hátán ülve indultak túrázni. Az elefánt vezetője lemászott, hogy egy képet készítsen a turistákról. Az elefánt ekkor megütötte őt a csomagokkal, majd leszúrta az agyarával.

Az elefánt ezután teljesen megvadult, az apát és lányát ledobta a hátáról. A férfit megtaposta, és a mellkasát átszúrta az agyarával, amitől a férfi azonnal meghalt. Ezután az elefánt elfutott az erdőbe. A lány könnyebb sérülésekkel megúszta. Először a Samui Nemzetközi Kórházban kezelték, majd átvitték a Bangkoki Nemzetközi Kórházba - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Szemtanúk szerint a Golf nevű elefánt a megvadulása előtt nem követte az utasításokat. Emiatt a vezetője többször is megütötte. Mások szerint az elefántot egy banánnal bosszantották.

    Idén nem ez az első eset, hogy egy elefánt halálra taposott valakit. Néhány hete egy 34 éves nőt ölt meg elefánt, annak kétéves fiát pedig megsebesítette.

    Top 16