• Belföld
Faktor

Lánya gyilkosa szemébe akar nézni a kakucsi Vivien édesanyja

A bíróságon először fognak találkozni a gyilkosság óta.

Hétfőn bíróság elé áll a halálra szúrt kakucsi lány, M. Vivien édesanyja, hogy tanúként hallgassák meg a gyilkosság ügyében. Gyöngyit ugyanis erre az időpontra idézte be tanúként kora reggelre a Budapest Környéki Törvényszék. Ez lehet az első alkalom, hogy lánya elvesztése óta először találkozik a gyilkossággal vádolt K. Bálinttal.

2016. márciusában az akkor 20 éves K. Bálint a Népligetnél felvette a fővárosban bulizó M. Vivient, akivel korábban egy általános iskolába járt. Kakucs környékére érve az autóban a fiú elővette kését és összeszurkálta a lányt, majd a holttestét elrejtette.

EZT IS AJÁNLJUK:

    K. Bálintról az csak nem sokkal az idén januárban kezdődött per előtt derült ki, hogy a fiú olyan videókat töltött le iPad készülékére, melyeken fedetlen hasú fiatal nőket kínoztak és öltek meg hosszú pengéjű késekkel, több szúrást és vágást ejtve főként a hasukon. Az ügyészség szerint "a vádlottban kialakult a szándék, hogy kipróbálja a videó felvételen látottakat".

    "A kisebb gyermekeim tartják bennem a lelket. Nem hagyhatom el magamat, nekik szükségük van rám. De persze közben nagyon sokat gondolok Vivienre. A fiú családja azóta sem keresett meg minket, nem kértek bocsánatot, nem mintha ez sokat változtatna a lényegen. De én úgy érzem, mintha még ők sajnáltatnák magukat, és ez mélységesen felháborít" – mondta még korábban a Borsnak megtörten Vivien édesanyja. A tragédia óta az asszony ismét áldott állapotba került, s tavaly tavasszal adott életet babájának.

    Kommentek:

    Top 16