• Krimi
Faktor

Láncon és kutyapórázon tartották a kisgyerekeket a hátsókertben

A kétéves fiút négykézláb, kutyaként láncra kötve találták meg a rendőrök a hátsókertben, de nem volt egyedül. Egy három éves kislány is volt ott, akit kutyapórázra kötve találtak teljesen kimerülve.

Egy San Antonio melletti városban a szomszédok értesítették a rendőröket, mert gyanús gyereksírást hallottak a kertből. A rendőrök csütörtökön mentek ki a házhoz. Először csöngettek a bejárati ajtón, de senki nem válaszolt, ezért hátramentek a kerthez. Létrát támasztottak a kerítéshez, úgy néztek be a kertbe, ahol borzalmas dolgot láttak. Egy két éves fiút nagyon rövid láncra kötve és egy három éves kislányt kutyapórázon. A Bexar megyei rendőrség szóvivője azt mondta a CNN-nek, hogy a fiún látszott, hogy már jó ideje ki lehet láncolva, a nadrágja sem volt rajta. A kislány pedig teljesen ki volt merülve, mikor odaértek a rendőrök. 

Illusztráció Fotó: pixabay

Illusztráció Fotó: pixabay

Miután kiszabadították a két kisgyereket, a rendőrök bementek a házba. Egyetlen felnőtt nem volt a házban, de találtak hat másik gyereket. A legkisebb 10 hónapos, a legnagyobb pedig 13 éves volt. Másnap kora reggel megérkeztek a házban talált gyerekek szülei, akiket azonnal elfogtak. Egyelőre az anyát vádolják, mert úgy gondolják, hogy rábízták a két kisgyereket, akiket a hátsókertben találtak. Őket azóta már kórházba vitték. A kislány olyan rossz állapotban van, hogy intenzív osztályon ápolják. Egyiküknek eltört a karja és a csuklója is. A hat másik gyereket, akiknek a szülei tehették a borzalmakat, azóta családoknál helyezték el.  

Top 0