• Belföld
Faktor

Önt a farhát vagy a sörrel teli hűtő vonzza jobban?

Egy szegedi lakástulajdonos nem bízza a véletlenre a lakáseladást. Hirdetésében megszólítja a szegedi egyetemistákat és a nyugdíjasokat is. Méghozzá személyre szabott ajánlatokkal.

A hallgatóknak sörrel teli hűtőt ígér a népszerű szegedi szórakozóhelytől nem messze. A lakás 500 méteres körzetében öt kocsma várja a tanulásban kitikkadt diákot, ha pedig este hazaér, a biciklitárolóba letámaszthatja a kerékpárt.

A lakásban minden fiataloknak nélkülözhetetlen dolog fellelhető: kábel tévé és internet is van. Az érdeklődők este 11-ig telefonálhatnak, amikor még – vagy már – ébren vannak. A tájékozódást pedig a hirdetésen gondosan elhelyezett QR-kód segíti.

Forrás: Pesti cetli - Facebook

Forrás: Pesti cetli - Facebook

A nyugdíjasok a lakás más előnyös tulajdonságait élvezhetik. Feltéve, ha kifizetik a 9 millió 900 ezer forintot. A közelben van pontbeváltós patika, orvosi rendelő és troli megálló is, de a Mars téri piacra is könnyen el lehet jutni.

Az érdeklődők reggel héttől telefonálhatnak, a letépett cetlin lévő telefonszámon. Az udvar virágos, a lakásnak pedig alacsony a rezsije. Ami pedig a legjobb, hogy a hentesnél kiváló farhátat lehet kapni!

Illusztráció.

Illusztráció.

A Pesti cetli oldalán talált hirdetésből csak egyetlen nem derül ki: mit kezdjen a többi korosztály?

Kommentek:

Top 0