• Külföld
Faktor

Lábon lőttek egy 7 éves kisfiút

Egy 7 éves kisfiút és anyját lőtték le otthonuk ajtajában, Angliában. A támadókat még keresik.

A kisfiú levele a Télapóhoz Forrás: Twitter

A kisfiú levele a Télapóhoz Forrás: Twitter

Nem mindennapi kívánságlistát írt a 7 éves kisfiú a Télapónak. A távirányítós helikoptert, focis, Jurassic World-ös és Minecraft-játékot megelőzi a lista elején lévő kérés: ”Segíts a rendőrségnek elkapni az embereket, akik bántottak”.

Christian Hickey-t és 30 éves édesanyját októberben lőtték meg Manchesterben. Két ember csengetett be hozzájuk. Az anya és fia kinyitották az ajtót, a két férfi ekkor többször is fiú édesapjáról kérdezte őket. Rövid beszélgetés után lőni kezdtek. A kisfiút a bal combján, az édesanyát a térde felett lőtték meg mindkét lábán.

A kórházban készült kép a meglőtt kisfiúról Forrás: Twitter

A kórházban készült kép a meglőtt kisfiúról Forrás: Twitter

Az édesanya látta, hogy kisfia erősen vérzik, és férjének kiabált, hogy segítsen elszorítani a fia lábán a vérzést. A férfi, aki otthon volt, a támadók után futott, de nem érte utol őket - írja a CNN. A célpont valószínűleg az édesapa volt.

Most már mindketten hazamehettek a kórházból, ahol több műtéttel távolították el a golyót. A rendőrség szerint a felépülésük hosszú lesz. Az egyik rendőr azt mondta: ”szívszorító, hogy egy kisfiú, akinek különleges ajándékokat kellene kérnie, egy ilyen kívánságot írt listája elejére. Ami történt, egész életére vele marad, de amit tenni tudunk érte, hogy megtaláljuk és felelősségre vonjuk a támadókat”.

Top 0