• Krimi
Faktor

Kutyakölyköt loptak a tinik, mert megtetszett nekik

Egy balmazújvárosi családi ház udvaráról próbált meg három fiatal ellopni egy 8 hetes magyar vizslát - a kiskutyának azonban szerencséje volt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2016. május 18-án 10 óra 10 perc körül arról, hogy egy fiú bemászott balmazújvárosi háza kerítésén és az udvarról ellopta 8 hetes magyar vizsláját. A nő ekkor a házban volt, de a szomszéd látta a kerítésen átmászó fiút, és kiabálni kezdett - ezt hallotta meg a nő. Kirohant az utcára, ahol azt vette észre, hogy egy fiatalkorú fiú és két lány az ő kutyájával állnak az út szélén. A nő kérdőre vonta a fiatalokat és visszavitte kutyáját a házába, majd értesítette a rendőrséget a történtekről.

A járőrök adatgyűjtést végeztek a környéken és meglátták a kapott személyleírásnak megfelelő fiatalokat, akiket igazoltattak. A két kislányt meghallgatásukat követően átadták szüleiknek. A 15 éves fiút a rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi fiatalkorút, aki elmondta, hogy a vele lévő egyik kislánynak megtetszett az eb, amit ő emiatt akart elvinni - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0