• Külföld

Kutya volt az esküvői operatőr - videó

Addie és Josh Burnette esküvőjét semmiképp sem lehet hétköznapinak nevezni: egy havas erdőben tartották a szertartást, és huskyjuk, Ryder volt a videós.

Tíz évvel ezelőtt az első randevújukat is ebben az erdőben tartották. Most a Roan Mountain tetején található erdőt fél méter hó borította, különleges hangulatot kölcsönözve az esküvőnek.

A nagy napra ugyan Addie és Josh szerződtetett egy hivatásos fotóst, de a videókat kutyájukra, Ryderre bízták. A husky hátára egy GoProt erősítettek, és hagyták, hogy a kutya szabadon rohangáljon a család házában és az erdőben is. Így Ryder szemszögéből látható, hogyan készült a menyasszony a szertartásra, milyen volt a hóborította erdő, és a családi körben tartott lakodalom pillanatait is a kutya rögzítette.

Ugyan az esküvő egy évvel ezelőtt volt, a különleges videó most készült el. „A kutyánk, Ryder ragaszkodott hozzá, hogy ő készítse a videót az esküvőn, ezért hagytuk neki. Kicsit sokáig tartott neki, míg megvágta az anyagot, de szerintünk remek munkát végzett!” – írta a férj a Youtube-csatornáján.

Top 0