• Krimi
Faktor

Kutyát engedett a gyerekekre a hajdúsámsoni nő, az állat a bokorba rángatta a kisfiút

A nőt zavarta az utcán a gyerekek hangoskodása, ezért kutyáját elengedte a láncról. Az eb egy kisfiút meg is harapott. A debreceni rendőrök elfogták és kihallgatták a nőt.

Szerda délután fél három körül Hajdúsámsonban egy nő vitatkozott az utcán bicikliző gyerekekkel, mert szerinte hangosan játszottak. Az asszonyt a zaj annyira zavarta, hogy a háza udvarán, láncon tartott kaukázusi juhász kutyájával kiment az utcára, majd az ebet elengedte a láncról. Az egyik kisfiú elszaladt, azonban a kutya utolérte és beleharapott a bal combjába, majd behúzta egy közeli bokorba.

Illusztráció.

Illusztráció.

A nő ekkor odament és a kutyáját elhúzta a sértettől. A kisfiú riadtan hazaszaladt és elmondta a történteket édesapjának, aki bejelentést tett a rendőrségen. Egy 40 éves debreceni nőt azonosítottak a kutya gazdájaként, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. Sz. Szilárdné beismerő vallomást tett.

A mentők a 13 éves gyermeket kórházba vitték, könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság Sz. Szilárdnéval szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt folytat nyomozást – írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0