• Kultúra
Faktor

Kulka János stroke-ot kapott, túl van az életveszélyen

A színészt agyi infarktussal vitték kórházba, ezért volt szükség az azonnali életmentő műtétre.

Kulka Jánost tegnap este kellett kórházba vinni. Életmentő beavatkozásra volt szüksége, ami a Blikk információi szerint sikeres volt, a színész állapota már stabil. A Ripost úgy értesült, hogy Kulka stroke-ot kapott, azért egy agyi eret elzáró vérrögöt kellett mielőbb kioperálni az agyából. A Ripost szerint is stabil Kulka ál­la­pota, jelenleg in­ten­zív osz­tá­lyon ápol­ják.

Fotó: Katona József Színház

Fotó: Katona József Színház

A Blikk korábban azt írta, hogy Kulkát kedden este először a Honvéd kórházba vitték, majd mentővel vitték át az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe - ahol stroke-os, agyvérzéses betegeket is szoktak kezelni.

Kulka János családja azt mondta a betegségről:

János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, melyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni. Ebben a pillanatban a legfontosabb, hogy János a gyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig támogatni tudjuk őt ebben. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról.

Top 0