• Kultúra
CsR

Kudarcairól vallott Alföldi Róbert

Alföldi Róbert hazánk egyik legsikeresebb színházi szakembere, nem teljesen elégedett az életével.

A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorában beszélt az életéről Alföldi Róbert. Elárulta azt is, hogy azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával, az élete egyes részein kudarcot vallott.

"Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy szerencsém volt: jókor voltam jó helyen, és nem féltem váltani. Nem tagadom, azért is dolgozom ennyit, mert az életem többi területe nincs rendben.

Például nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem. Amúgy is, nem szeretek én mások előtt fürdőruhában vagy meztelenül lenni, szemérmes vagyok, a színpadon persze az egész más" - mondta.

Alföldi rendszerint szűkszavúan mesél gyermekkoráról, valamint az édesapjával való viszonyáról. A Viasat3 műsorában azonban kivételt tett.

"Utáltam a gyerekkoromat, mindig felnőtt akartam lenni.

Persze voltak szép dolgok is, de én már nagyon korán tudtam, hogy színházat akarok csinálni, ezért pedig mindenki hülyének nézett" – emlékezett vissza Alföldi.

Állítja, az, hogy ennyien legyintettek a vágyaira, csak még jobban motiválta. A sikerekhez az is kellett, hogy 28 esztendősen megismerje az édesapját - írja a Blikk.

– Arra nincs mentség, ha valaki ennyi éven át nem keresi a fiát, de nem akartam bosszút állni rajta, kíváncsi voltam, milyen is ő valójában. Ma már tudom, hogy kevesebb lenne az életem, ha nem találkozunk. Ahogyan a húgom nélkül is. Az egyik húgom, Aliz eljött hozzám a Pesti Színházba, és üzenetet hagyott a portán: a húgod vagyok, ha szeretnél megismerni, akkor az egyik közeli kávézóban vagyok. Hihetetlen élmény volt, végre megértettem, hogy bármit is tettek a szüleim, a szüleink, attól mi testvérek vagyunk, és összetartozunk.

Kommentek:

Top 0