• Krimi
Faktor

Lakásán erőszakolta meg a fiatalt a kosaras

Kinézte magának a rajongó egyetemistát a fiatal sportoló, majd mikor kettesben voltak, rátámadt.

Fotó: Allegheny County Jail

Fotó: Allegheny County Jail

Ígéretes kosarasnak számított a 19 éves Nick Washington, de a fiatalra fényes sportolói jövő helyett börtön várhat, miután megerőszakolt egy lányt a pennsylvaniai Duquesne Egyetemen rendezett buli után - írja a New York Post.

Washington azt használta ki, hogy áldozata rajongott érte, ezért a buli alatt úgy intézte, hogy kettesben maradjon vele. Mikor a nő közölte, hogy lemerült a mobilja, Washington felajánlotta, hogy a lakásán kölcsönadja a saját töltőjét. A nő pedig követte őt.

A lakásban azonban alig hogy töltőre tette a telefonját, Washington megragadta a nőt, és előbb arra kényszerítette, hogy különböző módokon szexuálisan kényeztesse őt, majd többször is megerőszakolta a síró nőt, aki végig azért könyörgött, hogy engedje el. Csak akkor ért véget a brutális támadás, mikor a nő telefonja csörögni kezdett - barátai akarták megtudni, hogy hová tűnt.

A nő elment a rendőrségre, és jelentette az esetet. Washington tagadja, hogy megerőszakolta volna a fiatalt, állítása szerint a nő beleegyezett a szexbe. A férfi ellen azonban eljárás indult, és kirúgták a kosárcsapatból.

Kommentek:

Top 0