• Külföld
Faktor

Kórházba sietett vérző utasával a taxis, de már nem tudták megmenteni a férfit

Súlyosan megsérült, mellkason szúrták.

Életét vesztette egy férfi miután beült egy taxiba. Indulás előtt ugyanis támadás érte, egy ismeretlen személy megkéselte. Az eset péntekről szombatra virradó éjszaka történt a szlovákiai Nagymihályban.

A férfi egy kocsma előtt ült be a taxiba. Amikor azonban elindultak volna, a kocsi ajtaját kinyitotta egy ismeretlen férfi, és mellkason szúrta az utast.

A taxis először azt hitte, hogy csak megütötte az utast, de aztán meglátta a vért. A sérülttel azonnal a kórházhoz hajtott – a férfi ezalatt eszméleténél volt, de amikor kiszállt az autóból, elájult - írja a Paraméter.

A férfi állapota olyan súlyos volt, hogy a kórházba szállítást követő egy órán belül életét vesztette. Nem sokkal később a járőrök üldözőbe vettek egy autóst, akinél fennállt a gyanú, hogy ittasan vezet. A rendőröknek sikerült elfogniuk a férfit, akinél két kést is találtak. A sofőr szervezetében több mint 1,5 ezrelék alkoholt állapítottak meg.

A férfi ellen alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást, emellett fennáll a gyanú, hogy ő követte el a késelést is.

Kommentek:

Top 0