• Belföld
Faktor

Súlyos hiba: "Nem szóltak a kórházban, hogy meghalt az apám"

A kórház azt állítja, táviratot küldött a férfi haláláról, az azonban sosem érkezett meg.

Nikolett elvesztette édesapját, aki két oldali tüdőgyulladással került kórházba. A férfinek egy nappal azután, hogy bevitték, bevizesedett a tüdeje, ezért az intenzívre került.

Alig két hét alatt a 64 éves férfi több fertőzést is kapott, és mivel kritikussá vált az állapota, lélegeztető gépre tették. Nikolett azt mondja, hogy a kórházban dolgozók modora az egész család életét megkeserítette.

Az ápolók az emberségnek a halvány jelét sem mutatták – mondta a megviselt nő. A reggeli félórás látogatásra rendszerint később engedtek be minket, viszont a meghatározott időt nem hosszabbították meg, így gyakran alig tíz percet tudtunk együtt tölteni. Amikor az egyik hozzátartozó teljesen kulturált hangnemben ezt szóvá tette, ezt mondta neki az egyik nővér: „Mit gondolnak, mi csak a f*szunkat vakargatjuk?

- mondta a megtört Nikolett a Borsnak. A nőnek azonban itt sem értek véget megpróbáltatásai, ugyanis a kórház nem szólt a családnak a férfi haláláról.

Apám haláláról édesanyám csak akkor értesült, amikor a szokásos délutáni látogatására ment be. Miután megérkezett, azt mondták neki, hogy délben halt meg, de a patológiai jelentésen reggel kilenc óra szerepelt. A kórházban azt állították, hogy küldtek egy táviratot a szomorú hírről, de az még a mai napig nem érkezett meg.
Kommentek:

Top 0