• Krimi
CsR

Könnyek közt vallott a bíróságon az eltört orrú kismama

A bíróság fogja eldönteni, hazudik vagy igazat mond a nő, amikor állítja: volt élettársa szándékosan törte el az orrát, amikor állapotos volt.

Eltört egy várandós kismama orra tavaly nyáron, de hogy miként és mi miatt, egyelőre nem tisztázott. A vádlott szerint volt kedvese hirtelen elrántotta a kormányt, és ahogy ő vezetés közben erre reflexből eltolta a nő kezeit a kormányról, azok nekicsapódtak az arcának. A nő viszont azt mondta, hogy a férfi egyszerűen megütötte.

"Nem érzem magam bűnösnek, nem úgy játszódott le az eseménysor, ahogy azt az élettársam mondta" – állította a férfi a bíróságon és azt mondta, hogy tavaly nyáron napi szinten veszekedtek, mert a nő állapotos kismamáktól elfogadhatatlan, megengedhetetlen életvitelt folytatott, amivel szerinte veszélyeztette a gyereket, például rendszeresen cigarettázott.

"Nagyon ki tud magából kelni. Tombolt a kocsiban" – mondta a férfi, aki szerint ezért történt a baleset.

A nő erre egész másképp emlékszik.

"Ha valami nem tetszett neki, akkor kaptam." Még a szakemberek is azt tanácsolták jobb, ha inkább cigarettázik, mint hogy stressz éri, mert az sokkal veszélyesebb a kisbabára nézve - írja a beol.hu

Ám az érdekes, hogy korábban több elismerő nyilatkozatot is aláírt, amiben elismerte: valóban kifordult önmagából.

Az esetet követő néhány hétre megszületett közös gyerekük, egy kislány. Jelenleg gyermekelhelyezési per is folyamatban van. Most a nőnél van a kislány, de a férfi kijelentette a Békéscsabai Járásbíróságon, reméli, hogy majd nekik ítélik oda. A vádlott szerint a bosszú része a mostani ügy, mellyel a sértett igyekszik őt teljes mértékben ellehetetleníteni.

Kommentek:

Top 0