• Belföld
Faktor

Kinevették az őrök: kómába esett egy magyar rab

Amikor rosszul lett, az őrök először nem értették, hogy mi baja van.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Kisebb fokú bűncselekményért pénzbüntetésre ítélték, de nem tudta vagy nem akarta kifizetni bírságát egy férfi, ezért 330 nap elzárásra ítélték. Augusztus 22-én került a Gyorskocsi utcai fogdába, ahol több személyes zárkába rakták a negyedik emeleten, de alig öt nap múlva hirtelen összeesett – mondta el az RTL Klub Híradójának egy akkori rabtárs.

Ő már csak azt látta, hogy megérkezik a cellához a főfelügyelő és a biztonsági tiszt. „Először azt hitték, hogy be van gyógyszerezve, meg ott pofozgatták, meg viccelődtek rajta, ami szerintem elég méltatlan a helyzethez. Nem értették a helyzetet, hogy miért horkol, illetve miért nem lehet felébreszteni” – számolt be a történtekről.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A csatornának nyilatkozó férfi azt állítja, azt hallotta, amint azt mondták neki, minek bűnözik, ha nem bírja a börtönt. Szerinte legalább fél óra telt el, mire szóltak a börtönorvosnak.

    A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított az ügyben. Azt mondják, nem hibáztak, azonnal mentőt hívtak az eszméletlen férfihoz, aki jelenleg is kórházban fekszik.

    Kommentek:

    Top 16