• Belföld
Faktor

Borzasztó baleset ért egy brit férfit hazánkban, hetek óta kómában fekszik

A fiatal férfi angolt tanított Magyarországon.

Talán örökre megváltoztatta az életét egy Magyarországon tanító férfinak az a szörnyű baleset, amely miatt már egy hónapja fekszik kómában.

A 29 éves Zack Edmondson már több mint egy hónapja fekszik kómában egy magyarországi kórházban azután, hogy szörnyű baleset érte egy bárban. A Magyarországon angolt tanító férfi bátyja szerint Zack a lépcsőről esett le, az ütés pedig egyenesen a fejét érte.

A 29 éves férfi egy sor műtéten esett át súlyos agysérülése miatt, majd kómába esett. Az orvosok mindent megtettek, amit csak tudtak az adott helyzetben, így már csak az idő dönti majd el, sikerül-e felépülnie a jelenleg is kórházban fekvő tanárnak. A beteg állapotát ráadásul rendkívül veszélyeztetik a fertőzések, amelyek akár halálosak is lehetnek a számára.

A férfi édesanyja egyből Magyarországra repült, és végig fia mellett maradt a kilátástalannak tűnő helyzetben a hosszú hetek alatt, amelyek műtétekkel teltek el. A család adománygyűjtésbe kezdett, hogy a felmerülő orvosi költségeket ki tudják fizetni, illetve, hogy haza lehessen szállítani a beteg férfit, akinek állapota egy mostanra némi javulás mutat - írja a Blikk.

Kommentek:

Top 0