• Krimi
Faktor

Kollégái szeme láttára ugrott ki az ötödik emeletről a bankár

Pierre Gurdall rosszul lett a munkahelyén, és feleségét kérte, vigye haza. Mielőtt azonban a nő hazavitte volna, a depressziós férfi kiugrott az erkélyről.

A 42 éves férfi egy japán befektetési bank londoni központjában dolgozott. Épp az irodájában volt, amikor hirtelen rosszul kezdte érezni magát. Ezért szólt főnökének, majd megkérte feleségét, hogy vigye haza.

A bankár felesége ugyanannál a banknál dolgozott. Mielőtt hazavitte volna férjét, együtt felmentek a nő utazási kártyájáért az ötödik emeletre. Azonban amíg a nő a kártyáért ment, férje átmászott az erkély korlátján, majd leugrott és öt emeletet zuhant. Az ugrásban eltört a gerince, azonnal meghalt.

A férfinek az  ADHD nevű betegsége volt (figyelemzavaros hiperaktivitás), és gyógyszert szedett. Felesége azt mondta, nem tudott a gyógyszerről, de azt elismerte, hogy észrevette férjén a depresszió jeleit - írja a Mirror.

Főnöke szerint a férfi aznap ült a számítógépe előtt, de nem koncentrált. Egy kétórás megbeszélésen pedig még csak meg sem szólalt. Egyszer csak felállt az asztaltól, odament hozzá, és megkérte, hogy rosszulléte miatt elmehessen hamarabb. Azt is mondta, ezután még beszélt pár szót a férfivel, aki elmondta, hogy mentális problémái vannak, emiatt sem engedte egyedül haza.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as, ingyenes, lelki elsősegély számot!

Top 0