• Krimi
Faktor

Kocsmai verekedés során verték agyon a külföldi diákot

A görög rendőrség nyolc embert vett őrizetbe Zakintoszban, ahol egy kocsmai verekedés során életét vesztette egy amerikai diák.

Hat szerb vendéget, egy brit-szerb biztonsági őrt és egy görög kocsmatulajdonost vettek őrizetbe a pénteki emberöléssel kapcsolatban. A vád szerint mind a nyolc férfi részt vett az amerikai diák, Bakari Henderson meggyilkolásában - írja a Vajma.

Egyelőre a rendőrség még nem tudta tisztázni, pontosan mi is történt a szórakozóhelyen, de valószínű, hogy a részeg amerikai randalírozása miatt szabadultak el az indulatok. Egyes források szerint a hat szerb vendég csak védte a pincérnőt, akit az egyetemista zaklatott és megtámadott, de a biztonsági őr ütött először, ennek hatására pedig igazi kocsmai verekedés tört ki. Néhányan arról beszéltek, hogy az amerikai fiatalt még akkor is ütötték-rúgták az utcán, mikor már elvesztette az eszméletét.

Henderson a kórházban egy vérömleny miatt vesztette életét. A rendőrségi kihallgatáson a kocsma tulajdonosa és az őr is tagadta, hogy bárki is meg akarta ölni az amerikait - mint mondták, csak el akarták távolítani a kocsmából.

Kommentek:

Top 0