• Krimi
Faktor

Kocogó nőkre vadászott a szexuális ragadozó

Pár perc különbséggel két nőt is megtámadott a brutális támadó. Az egyik áldozatát többször is fejen ütötte, majd megpróbálta megerőszakolni. A férfi hamarosan börtönbe vonul.

Bűnösnek találtak egy 33 éves férfit, aki egyedül kocogó nőkre vadászott Angliában. Peter Fabiyi két nőre is rátámadott 2015 júliusában, az egyik áldozatát többször is fejen ütötte, a nőnek emiatt eltört az arccsontja és az állkapcsa is – írja az Evening Standard.

Illusztráció

Illusztráció

Az első áldozata egy 33 éves nő volt, aki épp kocogott, amikor a férfi elkezdte üldözni. Fabiyi ekkor egy bokorból ugrott elő kinyújtott karokkal, hogy elérje a nőt, akinek azonban sikerült elmenekülnie. Az esetet azonnal jelentette a rendőrségen.

Percekkel később a férfi egy másik futót is kiszemelt magának, egy 23 éves fiatal nőt, akit sikerült elkapnia, majd többszörösen megütnie a fején. Az áldozata próbált harcolni vele, de a férfi túl erős volt, és a földre lökte. Ezt követően leszakította a futónadrágját, majd megpróbálta megerőszakolni. Fabiyi elmenekült a helyszínről, a vérző áldozatát pedig otthagyta.

A történtek után a rendőröknek sikerült elkapniuk a férfit, a börtönbe február 10-én vonul be.

Kommentek:

Top 0