• Sport
Sport

Kobe Bryant szenved

Rosszul kezdte a szezont a Los Angeles Lakers. Az első négy meccsüket mind elveszítették. Legutóbb szerdán a Denver Nuggetstől, ráadásul hazai pályán.

A Lakers már 16-szor nyert bajnoki címet, ehhez képest zsinórban ez a harmadik szezon, amit nagyon gyengén kezdenek. Nem elég, hogy az előző két szezont 3-3 vereséggel kezdték, idén már 4 meccsből 4-szer kaptak ki. Ráadásul Kobe Bryant botrányos teljesítményt nyújt, ezt ő is bevallotta:

"Iszonyatosan szívok."
Fotó: Europress / Harry How - Getty Images

Fotó: Europress / Harry How - Getty Images

A hétfői edzést lemondta, mert annyira ideges volt. Byron Scott edző is mondta neki, hogy töltsön egy kis időt a családjával, és próbáljon meg kikapcsolni, legalább 24 óráig ne gondoljon a kosárlabdára - írja az ESPN. Ez meg is történt, de a csapaton és Bryanten ez sem segített, hiszen szerdán hazai pályán kikaptak a Denvertől, és Bryant csak 11 pontot dobott.

Valószínűleg egy ideig még mérges lesz magára, hiszen idei átlaga még nagyon gyenge: 15,8 pontot dob, csak 32,3%-kal dob mezőnyből, és a hárompontosai is ritkán találnak be, csak 20,6%-kal dob kintről.

Top 0