• Krimi
Faktor

Balul sült el a rablás: János menekülés közben szúrta hasba magát, a rendőrök segítettek rajta

Idős nőt próbált meg a férfi kirabolni Kőbányán, de az asszony lélekjelenléte megfutamította a rablót. Nem csak ez volt azonban, ami Jánost megzavarta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága a 40 éves budapesti S. János ellen rablás kísérlete miatt nyomoz.

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

A férfi csütörtökön nem sokkal dél után Budapesten, a X. kerületi Kápolna utcában késsel a kezében odalépett a nőhöz, és a pénzét követelte. Az idős nő ennek nem tett eleget, de sikerült rávennie S. Jánost arra, hogy a nagyobb haszon reményében felkísérje a lakásához. Az asszony lélekjelenlétének köszönhetően nem a saját ajtajához vezette a férfit, hanem egy másik bejárathoz. Miután kopogtattak, a nő szomszédja nyitott ajtót a kutyájával, akitől az elkövető megijedt és elmenekült a helyszínről. A történtekről az idős nő tett bejelentést.

A nyomozók éppen a rablás helyszínén vizsgálódtak, amikor váratlanul S. János is megjelent, és közölte a nyomozókkal, hogy ő követte el a bűncselekményt, a rendőrök pedig előállították.

Észrevették, hogy sérülés van a férfi hasán, ezért szóltak a mentőknek is. A vágás körülményeiről S. János úgy nyilatkozott, hogy azt menekülés közben okozta véletlenül saját magának a rablásnál használt késsel.

A nyomozók a férfit kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előzetes letartóztatását kérték – írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0