• Belföld
Faktor

Kizuhant a szálloda erkélyéről Zita, mert eltörött a fakorlát

A nő hiába bizonygatja, hogy nem ő ugrott le az erkélyről.

Két csigolyája eltört, az egyik nyakcsigolyáját pedig eltávolították Zitának, miután két évvel ezelőtt lezuhant egy szálloda erkélyéről. A személyi edző szerint már nem lesz olyan, mint régen.

Hónapokig két mankóval jártam, ülve aludtam. Egyedül a sportnak köszönhettem, hogy a testem erős volt, és nem haltam ott meg. Lelkileg túl vagyok rajta, de mindenestül újra kellett építenem az életemet

- mondta Zita a Borsnak. A nő a szálloda fakorlátja miatt esett ki az erkélyről, mert az kiszakadt mögötte. Egy fém tartja össze csigolyáit, miután egy évbe telt, hogy felépüljön.

Zita hiába kereste a szálloda igazgatóját, folyamatosan kibújtak a felelősség alól. Senki sem kért tőle elnézést, és hiába dolgozott az ügyön két rendőrkapitányság is, Zita úgy érezte, hogy nem veszik őt komolyan.

Kiderült, hogy a helyi rendőrkapitány és a szálloda igazgatója munkakapcsolatban állnak, így az elfogultság miatt áthelyezték egy másik városba az ügyet, de mint később a lap szerint kiderült, hiába.

Bizonygatnom kellett, hogy nem ugrottam, nem löktek ki, és nem voltam részeg.

Zita arról is beszélt, hogy ismét munkába állt, de a baleset nyomai nem múltak el teljesen: már nem tud ugyanúgy mozogni, és nehéz súlyt se bír felemelni.

Kommentek:

Top 0