• Belföld
Faktor

Kizuhant egy kislány a kistarcsai házból, emberölés gyanúja miatt nyomoznak

A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

Már nem baleset, hanem emberölés gyanúja miatt nyomoznak annak a hároméves kislánynak az ügyében, aki tavaly májusban zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről – írja a Blikk. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

A szülők gyárban dolgoztak éjszaka, és ilyenkor többször is rábízták a gyereküket a keresztanyjára. Pannika felvette a csizmáját, egy széket húzott az ablakhoz, onnan először a radiátorra lépett fel, majd felkapaszkodott a nyíláshoz, ahonnan aztán kizuhant.

A család ügyvédje a lapnak azt mondta, hogy most már az életvédelmi osztály dolgozik az ügyön, és ki is hallgatták a kislány nagymamáját. A nyomozók elsősorban arról faggatták, milyen volt a szülők viszonya egymással. De az is érdekelte őket, hogy az esetleges konfliktusaik milyen hatással voltak a picire.

Az orvosszakértő állítólag 0,43 ezreléknyi alkoholt talált a kislány szervezetében. A rendőrség poligráfo­s vizsgálatnak vetette alá a szülőket és a gyermek keresztanyját, akinek vigyáznia kellett a kicsire. Erre azért volt szükség, mert a szülők azt vallották, nem tudtak róla, hogy kislányuk egyedül marad, míg a keresztanya ennek ellenkezőjét állította. A hazugságvizsgálat szerint az anya nem mondott igazat. Az asszony tudta, hogy Panni teljesen egyedül lesz a lakásban. Az apa igazat mondott, nála egyszer sem jelzett a műszer.

Kommentek:

Top 0