• Külföld
Faktor

Gyerekei szeme láttára ölte meg az anyát a kegyetlen férfi, most vele is végeztek

A gyilkos halálos injekciót kapott.

Kivégeztek egy dallasi férfit kedden, mert 1999-ben meggyilkolta volt barátnőjét. A 64 éves William Rayfordnak helyi idő szerint este 9 előtt adták be a halálos injekciót, miután az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította a férfi utolsó pillanatban benyújtott fellebbezését.

Rayfordot azért ítélték halálra, mert gyermekei szeme láttára agyonverte és megfojtotta volt barátnőjét, a 44 éves Carol Hallt - írja az MTI. A nő egyik fiát is megszúrta, de ő túlélte a támadást. A testvérek most rezzenéstelenül nézték végig anyjuk gyilkosának halálát.

A férfi az utolsó szó jogán bocsánatot kért áldozata családjától - mondta el Jason Clark, a texasi Huntsville-i fegyház szóvivője.

Rayford korábban 23 év börtönbüntetést kapott, mert 1986-ban megölte feleségét. A fegyházak túlzsúfoltsága miatt nyolc év után feltételesen szabadlábra helyezték. Idén két embert végeztek ki az Egyesült Államokban, mindkettőt Texas szövetségi államban. Egy harmadik texasi fogoly kivégzése a héten lesz. A 62 éves John David Battaglia 2001 májusában agyonlőtte 6 és 9 éves lányát.

Kommentek:

Top 0