• Krimi

Kiderült, mit írt búcsúlevelében a gyerekét megölő rendőrnő

Búcsúlevelet írt az a rendőrnő, aki megölte fiát majd magával is végzett. A levélben mindenkit felsorol, akinek nem tudott megfelelni élete során.

A Blikk információi szerint a rendőrnő arról írt, hogy társként, szeretőként, és feleségként is csődöt mondott. Írt arról is, hogy anyaként sem állta meg a helyét, gyermekének nem azt tudta megadni, amit szeretett volna. És végül arról, hogy a hivatásában sem érezte magát sikeresnek.

Mint arról korábban a Faktor is írt, a rendőrnő február elején korábban a fiáért ment az iskolába, hazavitte a gyereket, altatót adott neki, majd lelőtte a gyereket és magával is végzett. Kiderült, a nő nem tudta feldolgozni édesapjának a halálát, lelkileg labilissá vált, egy évig nem is dolgozott. Decemberben egy pszichológiai vizsgálat újra alkalmasnak találta, ezért visszakapta a fegyverét. A Blikk információi szerint a pszichológus ellen belső vizsgálat indult. A nő a tragédia napján nem dolgozott, nem volt nála a fegyver. A lap szerint bement a rendőrségre és azt hazudta az ügyeletes tisztnek, hogy van egy fontos ügy, amiben intézkednie kell, így kapta meg a fegyverét.

Top 0