• Belföld
Faktor

Botrány a budapesti uszodában: kislányokat fotózgatott az úszómester

A kilencéves kislányoknak pózolni is kellett.

Kilencéves kislányokat fotózott a telefonjával Budapesten egy XVII. kerületi úszómester. A Rákoskeresztúron dolgozó férfi ölelkező képeket kért a lányoktól.

A Bors úgy tudja, hogy a két érintett kislány úszásóra után még az uszoda szaunájában el szokott tölteni egy kis időt, ahol átbeszélik az aznap történteket, de az utóbbi alkalommal nem csak ketten voltak.

A két kislány boldogan me­sélte, hogy egy kedves bácsi beült hozzájuk, akivel korábban nem volt órájuk. Olyanokat mondott nekik, hogy legközelebb befizeti őket az infraszaunába, azután megdicsérte őket, hogy milyen szépek, és kérte, hogy pózoljanak neki

– mesélte a portálnak a gyerekek egy ismerőse.

A két kilencéves kislány fürdőruhában a nyakukra tett törülközőben, egymást átkarolva pózolt a férfinak. Az eset után a szülők felkeresték az úszómestert, és követelték a képek kitörlését. Amikor felkí­sérték az irodába, akkor idegesen babrált a telefonjával, majd közölte, hogy az összes képet kitörölte. Azonban amikor a szülők kérték, hogy mutassa meg, hogy ez valóban megtörtént, akkor a férfi egy embert ellökve futásnak eredt.

Ezután hívták a rendőrséget. Belső vizsgálatot indítottak az érintett úszómesterrel szemben.

Kommentek:

Top 0