• Külföld

Kétszázzal száguldottak a kislányok az autópályán - ellopták nagyanyjuk kocsiját - videó

Egy 12 éves kislány és 7 éves húga ellopták nagyanyjuk autóját, és 126 mérföld, vagyis 200 kilométer óránkénti sebességgel száguldottak vele. A rendőrök alig tudták elkapni a texasi gyerekeket, akik állítólag az idősebb lány 18 éves fiújához igyekeztek.

A nagymamának az autós üldözés után nagyjából 60 kilométerre az otthonuktól kellett fölvennie a 7 éves gyereket, míg a 12 évest rendőri őrizetben kellett hagynia.

Az asszony csütörtökön egy délutáni szunyókálás után arra ébredt, hogy autóját elvitték, és a lányok is eltűntek New Caney-i otthonából.

A rendőrök az autót 30 kilométerrel odébb azonosították, de nem tudták egyből elkapni. A 12 éves lány ugyanis gyorsan hajtott, és nem állt meg nekik. A 105-ös autópályán autós üldözés kezdődött. A hajsza nagyjából 17 kilométeren keresztül tartott.

Attorney megye egyik ügyvéde, JD Lambright azt mondta, hogy csodálkozik, hogy senki sem halt meg vagy sérült meg súlyosan. A rendőrautó óvatosan követte a gyerekeket, hogy ne legyen baj.

A 12 éves lány azonban nem volt óvatos a rendőrségi felvételek szerint, ugyanis 200 kilométer per órával száguldozott. Az üldözés végén letartóztatták, és 30 ezer dollár értékű lopással vádolják - írja az RT News.

Kommentek:

Top 0