• Krimi
CsR

Bosszúból halálra késelte kislányát az anya, ezt mondogatta a bíróságon

A nő egy tatai panzióban 108 késszúrással ölte meg a gyerekét. A tárgyalásán borzalmas részletek derültek ki az ügyről, a nő, miután halálra kaszabolta a kislányt, paplannal takarta le, plüssállatokat tett mellé, és részegre itta magát mellette.

v

v

Bíróság elé állt az a nő, aki egy tatai panzióban begyógyszerezte, majd 108 késszúrással halálra késelte a saját lányát. A nő a bíróságon a tanúk vallomását rezzenéstelen arccal hallgatta végig, a szünetben pedig azt hajtogatta, hogy meg akar halni. A vallomások alapján borzalmas részletek derültek ki a gyilkosságról. A nő feltehetően azért ölte meg a 8 éves lányt, mert egyik másik nőt szólított anyának.

A rendőr szerint, aki elsőként pillantotta meg a kislány vérbe fagyott testét, a gyilkos anya a paplan alá rejtette a gyereket.

"A szoba tele volt gyerekjátékokkal, az ágy paplannal letakarva. Csak miután lehúztam vettem észre, hogy egy halott gyerek fekszik ott. Az élettelen kis testen több hullafolt is volt. A nő összefüggéstelenül motyogott, láthatóan erősen ittas volt. A kapitányságon is csak az érdekelte, hogy hideg van, pokrócot kért. A tettéről nem akart beszélni

– mondta a bíróságon a jarőrvezető.

A nő ügyvédje dr. Nikula János szerint az asszony, amellett, hogy részeg volt a gyilkosság idején, borderline szindrómában szenved.

"Fordulat várható az ügyben, hisz védencem álláspontunk szerint súlyos személyiségzavarban szenved

– mondta a Borsnak a védő.

Azt, hogy az asszony pontosan mennyi ideig ivott halott kislánya mellett, a szakértők sem tudják megmondani. Csak annyi biztos, hogy mielőtt halálra kaszabolta, 4-5 nyugtatót adott be a gyereknek.

Az egyik pszichológus szerint a nőnek nem voltak anyai érzelmei a gyermek iránt.
Kommentek:

Top 0