• Külföld
Faktor

A dzsungel közepén találtak rá a kislányra, vadállatok nevelték

A kislány majmok közt élte életét, ezért viselkedése éppen olyan, mint az állatoké.

A rendőrök Észak-Indiában, a dzsungelben bukkantak rá egy 8 éves kislányra, aki nem beszél és állatként viselkedik. A gyerek egy csapat majom társaságában volt, amikor megtalálták. Egy rutinellenőrzéskor vette észre egy vadőr a lányt, és értesítette a rendőröket.

A 8 éves kislány nem beszél, nem is ért semmilyen nyelvet és nagyon meg van rémülve az emberektől. A szakértők szerint nagyon lassú lesz az a folyamat, amikor már nem fog feltűnni, hogy vadállatok nevelték, de az is lehet, hogy sosem tudják teljesen nyomtalanná tenni az elmúlt éveket - írja a helyi lapokra hivatkozva a Bors.

Amikor a lány a kórházba került, csak négykézláb járt, de már néha két lábon is képes menni. Nem tudni, hogy mennyi időt töltött a dzsungelben, ahogy azt sem, hogyan került oda. Annyi biztos, két hónappal ezelőtt találták meg. A dzsungelben vagy vadállatok közt élő gyerekek egy részénél sikeres a civilizálási kísérlet, de volt már példa olyanra is, hogy valaki inkább visszaszökött, mert nem akart emberként élni.

Kommentek:

Top 0