• Krimi
Faktor

Fejlemények az ügyben, hazudott a kihallgatáson az ablakból kizuhant kislány édesanyja

A szülőket és a gyerek keresztanyját is hazugságvizsgálóval hallgattak ki, ez pedig mindent megváltoztathat.

A Blikk úgy tudja, hogy a 3 éves Panni halála miatti május 20. óta tartó nyomozás nemrégiben jutott abba a fázisba, hogy poligráfo­s vizsgálatnak vetették alá a szülőket és a gyerek keresztanyját, akinek vigyáznia kellett volna a kicsire. A hazugságvizsgálatra azért volt szükség, mert, míg szülők azt vallották, nem tudtak arról, hogy a keresztanya hajnal­ban magára hagyja a kislányt, addig a nő ennek az ellenkezőjét állította. A teszt kiderítette, hogy az édesanya a perdöntő kérdésben nem mondott igazat: vagyis tudta, hogy Panni teljesen egyedül lesz a lakásban. Az apa, Tamás viszont mindenben igazat mondott, nála egyszer sem jelzett a műszer.

A poligráfos vizsgálat eredményeit megerősítette dr. Lichy József, a szülők védője is, de hozzátette, hogy az nem perdöntő bizonyíték. Az új információk birtokában azonban szinte biztos, hogy a kislány anyját és keresztanyját is meggyanúsítják, gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

A szülők aznap közösen voltak beosztva éjszakai műszakra. Megkérték a keresztanyát, hogy vigyázzon a gyerekre. A nő azonban reggel korábban eljött a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek, így Panni egyedül maradt. A kislány felébredt, felöltözött, és egy széket húzott az ablakhoz, arról a ra­diátorra lépve felmászott. A kicsi a bukóablakon át kiesett, és négyemeletnyit zuhant. A hazatérő édesapa gyermeke mozdulatlan testére a ház előtti betonon talált rá. Felemelte, és rohant vele föl a lakásba, közben felesége hívta a mentőket. Panni nem sokkal később a kórházban hunyt el.

Kommentek:

Top 0