• Krimi
Faktor

Virágos késsel szúrta nyakba testvérét a kiskunhalasi férfi

Karácsonykor támadott rá a testvérére, aki részegen kezdett veszekedni vele.

A férfi és családja egy házban, de külön lakrészben lakik a testvérével és testvérének élettársával Kiskunhalason. Tavaly karácsonykor, december 26-án délután leitták magukat, ilyen esetekben pedig rendszeres volt, hogy veszekedtek.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Aznap is ez történt, a sértett átment a vádlott lakrészébe. Elkezdtek veszekedni, ekkor a testvér a vádlott orrát megütötte. Az ütés miatt a vádlott dühében egy 9,5 centis pengéjű, virágmintás nyelű késsel egyszer nyakon szúrta a testvérét.

A sérült férfi a szúrás után visszament a saját lakrészébe, majd az egyik rokona szólt a mentőknek, akik kórházba vitték a sértettet. A szúrás miatt ő a nyakán 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, ami a felső légutat megnyitotta, de belső szerv nem sérült.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt vádat emelt az 55 éves kiskunhalasi férfi ellen. A büntetett előéletű vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, tettéért 2 évtől 8 évig terjedő börtönre számíthat. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni - tájékoztatott az ügyészség.

Kommentek:

Top 0