• Külföld
Gyöngyösi Lilla

Bekopogott a szomszédba a kisfiú, hogy meghalt az anyja

Az ötéves arizonai Salvatore arra kérte a szomszédját, hogy vigyázzon rá, mert meghalt az anyja.

Illusztráció

Illusztráció

A kisfiú a kéthónapos húgával a karjaiban jelent meg a szomszédok háza előtt. Azt mondta, az anyja meghalt a zuhanyzóban, és megkérte az ajtót nyitó nőt, hogy viselje a gondjukat.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Salvatore egy bárszéket tett a garázsajtó elé, erre mászott fel, hogy kinyissa a zárat. Büszkén mesélte, hogy elsőre leesett, másodszorra viszont sikerült kinyitnia az ajtót. Ezután takaróba burkolta a kistestvérét és átmentek a szomszédba.

  A szomszéd nő szinte sokkot kapott, amikor a kisfiú elmesélte a történteket. Először azt hitte, a kisfiú kutyája halt meg, de a fiú megismételte, hogy az anyja az. A nő először azt sem értette, mit cipel a karjaiban a fiú: azt hitte, csak egy játékbabát.

  Felhívták a 911-et, a mentők pedig gyorsan megérkeztek. Kiderült, hogy az anyuka agyvérzést kapott zuhanyozás közben és a földre zuhant – de még életben volt.

  Az anya nem lehet elég hálás a kisfiának: azt mondja, megmentette az életét, hiszen a zuhanyzóban akár meg is fulladhatott volna.

  Azóta naponta ezerszer megkérdezi, hogy jól vagyok-e, és meg fogok-e halni ma. Meg kell nyugtatnom, hogy nem, most már minden rendben lesz.

  A kisfiút tiszteletbeli tűzoltónak választották a bátorságáért – írja a Mirror

  Kommentek:

  Top 16