• Belföld
Faktor

Szomorú eset: Miklósnak nem mondták el, mikor temetik el kisfiát

A babánál vérrákot diagnosztizáltak.

Egy zsombói édesapa Facebookon ismerősei segítségét kérte, hogy kiderítse, hol és mikor temetik el saját kisfiát, mert volt párja és annak édesanyja nem hajlandó elárulni neki.

A 37 éves Miklós nem szeretne több gyereket - nyilatkozta a Borsnak. A buszvezetőként dolgozó férfi kálváriája másfél évvel ezelőtt kezdődött, amikor párja teherbe esett. Elmondása szerint Norbika egészséges gyerekként született, de öt hónapos korától kezdődtek a problémák:

A párom, Gabi beadatta Norbikának a kötelező védőoltásokat, és egy olyat is, amit egyébként nem muszáj. Hazavittük, és pár nap múlva belázasodott, két hét elteltével éreztük, hogy valami nem stimmel. Elvittük orvoshoz, ahol vért és csontvelőből is vettek mintát. Kiderült, hogy vérrákja van. Semmilyen szülőnek nem kívánom ezt. Ha ez nem lett volna elég, Gabival megromlott a viszonyunk és külön váltunk. A bíróság neki ítélte a gyereket, de én nem akartam ellene harcolni, csak látni Norbikát. Nem túl rendszeresen, de találkozhattam a gyermekemmel.

Norbika aztán meghalt. Gabi a temetéssel az édesanyját bízta meg, aki nem értesítette a férfit annak időpontjáról. A férfi végül felhívta a patológiát, hogy ott van-e még Norbika teste. Kiderült, hogy elszállították. Ebből gondolta, hogy akkor aznap lesz a temetés. Állítása szerint nagy nehezen kiderítette a pontos helyet, és odament. Gabi ismerősei voltak ott, így kicsit messzebb állt meg.

Kommentek:

Top 0