• Krimi
Faktor

Megverték, és megalázó dologra kényszerítették a felnőttek a kisbéri fiút

A tettesek az egészet az alkoholra fogják, sőt azt állítják, hogy nem emlékeznek semmire.

Megvertek és válogatott módokon aláztak egy 13 éves kisfiút Kisbéren. A társaság – a gyermek, egy 18 éves fiatal és egy ismerősük –  a tóparton borozgattak április 26-án. Később egy 31 éves férfi is csatlakozott hozzájuk, aki felajánlotta, hogy nála folytassák az ivást.  Ott estek neki a fiúnak ketten. Arra, hogy miért, állítólag nem emlékeznek.

Illusztráció.

Illusztráció.

A 18 éves fiatal ököllel kezdte ütlegelni a gyereket, majd miután a földre került, taposta a hátát, a karját. Tette mindezt olyan erővel, hogy a cipőtalp lenyomata jól látható volt a gyerek bőrén. A rémült fiú hiába könyörgött, hogy engedjék el, erre nem voltak hajlandóak, sőt: a 31 éves férfi ráparancsolt, hogy vetkőzzön meztelenre, majd “szexuális jellegű dolgok megtételére kényszerítette”. A legenyhébb megaláztatás az volt, hogy kezet kellett csókolnia neki.

Harmadik társuk hiába próbálta leállítani őket, nem hallgattak rá. A meggyötört gyerek elaludt a kimerültségtől, másnap pedig azzal az ismerősével hagyta el a helyszínt, aki védeni próbálta. Ő azt tanácsolta neki, hogy mutassa meg magát egy orvosnak, de a fiú inkább hazament az anyjához, aki délután kórházba vitte, és értesítette a rendőrséget. A támadókat előállították – írja a Zsaru magazin.

A lenyomat, amit a gyerek hátán és karján találtak, éppen olyan volt, mint a 18 éves fiatal cipőtalpának mintázatára. A 31 éves támadóról kiderült, hogy az gyermek anyjának élettársa volt korábban. És bár brutális tettére nem adott magyarázatot, mert állítólag nem emlékszik semmire, a véres ruhadarabokat megpróbálta eltüntetni. A holmit a kályhából szedték ki a rendőrök.

A gyereknek a fejsérülése miatt kiesett a hallójáratába ültetett cső, és agyrázkódást szenvedett.

Kommentek:

Top 0