• Belföld
Faktor

"A kislánya meghalt!" - Brigittával telefonon tudatták, hogy gyermeke megfulladt

Az anyuka arra gyanakszik, hogy a nővérek az esti etetés után nem büfiztették meg a kislányát. Az öt hónapos Viki pedig megfulladt, a reggelt se érte meg.

Öt gyermekükkel éltek boldogságban, de a család legkisebb tagja, a mindössze öt hónapos Viktória márciusban váratlanul meghalt. A szülők szerint az orvosok tehetnek róla.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

"Viki egy nehéz terhesség után koraszülötten jött a világra, de szerencsére egészségesen, mindenféle rendellenesség nélkül kezdett cseperedni" – mondta a Borsnak az anyuka. Hörghurut-gyulladás miatt került kórházba, de már onnan is jöhetett volna haza, amikor egyszer csak megcsörrent a nő telefonja. „A kislánya meghalt!” – tudatták az asszonnyal.

Kiderült, hogy a kicsi halálát nem a betegsége, hanem fulladás okozta. Az anya úgy tudja, a tragikus estén gyermekét a kórház alkalmazottai még ellátták, lefürdették és meg is etették.

"Ez nem fordulhatott volna elő, ha rendesen odafigyelnek rá és megbüfiztetik az etetés után! Borzasztó dolgokon megyünk most keresztül. A kistestvérei még a mai napig hazavárják Vikikét"

- folytatta Brigitta.

A szakértői vélemény nem talált felelősöket, az anya viszont tudni akarja, kinek a gondatlansága miatt halt meg az öt hónapos kislánya. Ezért arra készül, hogy perelni fog.

A lap a kórházat is megkereste az ügy kapcsán, de egyelőre nem érkezett válasz.

Kommentek:

Top 0