• Külföld
Faktor

Hordóba betonozva bukkantak a holttestre, az áldozat egy 20-30 év körüli férfi

Az üggyel kapcsolatban alig sikerült valamit kiderítenie a rendőrségnek.

A hordót a Kis-Dunában találták meg. (Képünk illusztráció.)

A hordót a Kis-Dunában találták meg. (Képünk illusztráció.)

A rendőrség továbbra sem derítette ki a Kis-Dunában talált, hordóba betonozott férfi személyazonosságát, ugyanis nem találtak egyezést a megvizsgált DNS-mintákban.

A hordót idén februárban találta meg egy horgászokból álló csoport a dunahidasi erdőben. A betonban egy oszlásnak indult emberi testre bukkantak.

A holttestet előbb ki kellett vágni, mielőtt elvégezték volna a vizsgálatokat. Az ügyben továbbra is folyik a nyomozás, a holttest kiléte egyelőre ismeretlen, csupán azt sikerült róla megállapítani, hogy férfi volt.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A rendőrség ezért nyilvánosságra hozta, hogy hogyan is nézhetett ki az áldozat, milyen ruha volt rajta, amikor kiszabadították a hordóból. Egy 20-30 év körüli, megközelítőleg 161 centis férfiről van szó. Minden bizonnyal rövid fekete haja volt, valamint szakálla is lehetett. A fogai egészségesek voltak, csupán egyetlen tömése volt. A rablótámadás lehetőségét előzetesen kizárták, mivel az áldozat karján egy ezüstóra volt.

  A szakértők úgy vélik, hogy az áldozat a hordó megtalálását megelőző két hónaptól két évig terjedő intervallumban veszthette életét - írja a Paraméter.

  A TV Noviny információi szerint az áldozatot többször fejbe lőtték, mielőtt bebetonozták volna. Egy bűnügyi szakértő szerint a holttestek bebetonozása többségében a maffiák körében elterjedt módszer.

  A technikának köszönhetően az áldozat koponyája alapján a szakértők egy modellt hozhatnak létre a férfi lehetséges külsejéről.

  Kommentek:

  Top 16