• Külföld
Faktor

Kirúgták a házból Anglia legutáltabb nőjét

Bunkón beszólt a mentősöknek, ezért utálta meg egy egész ország.

Kirsty Sharman még februárban hagyott egy cseppet sem kedves üzenetet a szomszédját ellátó mentősök autójának szélvédőjén, „Azt is lesz.rom, ha az egész utca rosszul van” felirattal. A hatóságok szerencsére hamar megtalálták és le tartóztatták a 26 éves nőt, valamint büntetést is fizetnie kellett. De nem csak a mentősöknek gyűlt meg a baja vele.

Most kitették a szűrét albérletéből is, mert a szomszédoknak állandóan ki kellett hívna rá a rendőrséget elviselhetetlen magatartása miatt. Annyira sok volt a panasz Sharman ellen, hogy a bíróság úgy határozott, a 26 éves nőnek mennie kell a házból, hogy a szomszédai nyugodtan élhessenek. Így a cseppet sem kedves hölgynek legkésőbb június 21-ig el kell hagynia a környéket – írja a Mirror.

A staffordshirei rendőrség elmondása szerint a szomszédok leginkább a zajra, zavaró és támadó viselkedésére panaszkodtak a legtöbbet, amióta a nő odaköltözött, de előfordult hogy étellel dobálta meg ajtajukat, és számtalan bizonyítékot is gyűjtöttek antiszociális és bűnelkövetői hajlamairól.

Kommentek:

Top 0