• Sport

Kirúgta a Manchester United Louis van Gaalt

A Manchester United kirúgta holland edzőjét, Louis van Gaalt. Az angol sajtó már tényként kezeli a hírt, a hivatalos bejelentésre magyar idő szerint délután kettő órakor kerülhet sor. A BBC korábban azt írta, hogy José Mourinho az FA-kupa döntője előtt aláírt az angol csapathoz.

Fotó: Europress - Paul Gilham/Getty Images

Fotó: Europress - Paul Gilham/Getty Images

Az Independent oldal arról számolt be, hogy a Manchester United kirúgta Louis van Gaalt, miután a csapat a Bajnokok Ligájából kiesett a csoportkört követően, és a bajnokságban is csak az ötödik helyen végzett.

A Reuters hírügynökség közölte, hogy a Manchester United hivatalos közleményt ad ki magyar idő szerint délután 2 órakor, minden bizonnyal ekkor válik hivatalossá a szakember menesztése.

A Daily Mail értesülései szerint nem csak van Gaal távozik, hanem a holland edzői stábja, így Hoek, Stuivenberg és Reckers is.

A holland edző utódja minden bizonnyal José Mourinho lesz, aki a BBC értesülései szerint az FA-kupa döntője előtt írt alá. A döntőt a Manchester United nyerte meg, így van Gaal egy kupagyőzelemmel búcsúzik Angliától.

A portugál edzőt tegnap Londonban fotózták le:

Fotó: Europress - Jack Taylor/Getty Images

Fotó: Europress - Jack Taylor/Getty Images

Top 0