• Krimi
Maksa Mónika

Kiránduláson tűnt el az iskolás, holttestét egy szikla tövében találták meg

A tizenéves fiú holttestét péntek reggel Milford Havern közelében találták meg Walesben. Iskolájával, a Campion Schoollal ment kirándulni, de leszakadt a csoporttól és eltűnt.

A 16 éves fiú földrajzi tanulmányi kiránduláson vett részt, amikor eltűnt. A walesi kirándulóhely egyik sziklájának a tövében találtak rá a holttestére.

Paddy Deart a rendőrök találták meg a Dale Fort tanulmányi központ közelében, ahová évente több ezer diák szokott látogatni.

A Dale Fort tanulmányi központ közelében találták meg a fiút. Forrás: Wikipédia

A Dale Fort tanulmányi központ közelében találták meg a fiút. Forrás: Wikipédia

EZT IS AJÁNLJUK:

    Iskolatársai szerint a fiú remek sportember volt és jó tanuló. A Campion School katolikus iskolába járt Essexbe. Az iskola igazgatója, Keith Williams levélben értesítette a tragédiáról a fiú szüleit. Azt írta nekik, hogy az egész iskolai közösséget megrázta a hír.

    Az igazgató közleményt is kiadott, amelyben Paddy Dearről emlékezett meg. Közleményében az állt, hogy „Paddy csodálatos fiatalember volt, aki teljes mértékben részt vett az iskola életében.” Hozzátette, hogy a fiú főleg rögbi játékával öregbítette az iskola hírnevét. Társai szerették, mert barátságos és gondoskodó volt, senki sem volt rossz véleménnyel róla. Az iskola támogatja a fiú barátait, akiket szintén megrázott a hír.

    Paddy Dear osztálytársai már pénteken megemlékezést tartottak, ahol barátaiért és családjáért imádkoztak.

    A Mirror úgy tudja, hogy bár a rendőrség megerősítette azt a hírt, hogy a fiú holttestét megtalálták, de halálának körülményeit még vizsgálják.

    Top 16